Redningsbåre Prof Serial Titan TerraTamer hjulsett CRC-PTR-TT

kr 23820,00 eks.mva

Terra Tamer

hjulsett til Redningsbårer. Passer til flere typer og gjør reningsoppdraget lettere. Titan

Beskrivelse

Terra Tamer hjulsett

Les dette med

Cascade Rescue Terra Tamer er lett, rask og mager. Den veier inn på en forbløffende 15,40 pund! Ramme- og gaffelsystemet er konstruert av Pure Titanium, noe som gjør Terra Tamer til den letteste allverdige pasienttransporten på markedet. Det supre plysj 4,25 «fete dekket grenser over løypehindringer og er utrolig stabilt. Avrundingen av pakken er en skivebremse og all rustfri stålvare. Vi har også redesignet tilbehørssystemet vårt.

Med dette systemet kan Tamer til og med monteres på de fleste redningsbukker! Vekt: 15,40 kg Høyde: 32 «Bredde: 29» (Base / Saddle dimensjoner: 18,5 «X 17,5»)
Terra Tamer er testet i de mest tøffe og krevende miljøer, motstå brutale overgrep. Det utmerker seg i nesten alle forhold, bare rolig på gjørme, snø og sand mens den ruller over store hindringer som blokkerer deg. Ikke bare er det det letteste hjulet der ute, det kan også brytes ned for enkel lastdeling og transport. Ikke bare lide gjennom redningen i hjemlandet: SPILL DET!
Bekymret for torner, geitehoder, kaktus og andre dårlige ting? Dekkene og rørene våre er tøffe, men kan bare ta så mye. Hvis du leter etter den ekstra forsikringen på sporet – kan vi hjelpe.

 

Når du legger inn bestillingen, er det bare å merke av for «Slime Me». Rett før vi sender, sørger vi for at enheten din får en god injeksjon av SLIME for å beskytte deg mot elementene. Bare så enkelt!
Nå med vår NYE Universalbremseklemme – passer 1 «til 5/8» toppskinner.

Tilleggsinformasjon

Vekt 10 kg
Dimensjoner 84 × 79 × 34 cm

Video

Produktvideo

Montering av Terra Tamer

Terra Tamer hjul