VieScope bébé VieScope Pediatrisk Laryngoscope

kr 720,00 eks.mva

bébé Vie Scope Pediatrisk Laryngoscope

Adroit Surgicals patenterte one size pediatriske bébé Vie Scope™ er et selvstendig, batteridrevet, engangs laryngoskop for intubering av småbarn opp til 10 år. Lyset sendes gjennom rørets sidevegg fra ende til ende, så vel som i rørets lumen for å gi brukeren den beste belysningen av stemmebåndene med minimal sjanse for lysobstruksjon av sekret eller blod. Bébé Vie™-teknikken ligner på Vie Scope®

Produktnummer: 1001910 Kategorier: , , , , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

bébé Vie Scope™  Pediatrisk Laryngoscope

bébé Vie Scope™

Adroit Surgicals patenterte one size pediatriske bébé Vie Scope™ er et selvstendig, batteridrevet, engangs laryngoskop for intubering av småbarn opp til 10 år.

Lyset sendes gjennom rørets sidevegg fra ende til ende, så vel som i rørets lumen for å gi brukeren den beste belysningen av stemmebåndene med minimal sjanse for lysobstruksjon av sekret eller blod. Bébé Vie™-teknikken ligner på Vie Scope® på én måte, bare med forsiktig rotasjon mot det øvre tannkjøttet eller tennene ved hjelp av en gummibeskytter som strekker seg langs dens lengde. I motsetning til Vie Scope® som har et lukket rør, har bébé Vie™ et stort åpent spor på høyre side av bladet i hele lengden. Brukere kan intubere barn med en alderstilpasset endotrakeal tube (ETT) direkte ved å bruke en “sideveis” innføringsteknikk.

Brukere kan sette inn spissen av bébé Vie Scope™ enten i vallecula som et Macintosh laryngoskop, eller bruke bladspissen til å heve epiglottis akkurat som en Miller. Bébé Vie Scope™ kan også brukes som bougie-introduser

Hvem kan bruke bébé Vie Scope™?

Bébé Vie Scope™ kan brukes av EMS, feltmedisinere, akuttmedisinske og kritiske pleieteam samt anestesileger for endotrakeal intubasjon. Bébé Vie Scope™ er basert på ØNH Parsons laryngoskop som har blitt brukt i årevis for å intubere utfordrende pediatriske luftveispasienter.

 

Video

Produktvideo