RuthLee Fjellredningsdukke for skred

kr 10500,00 eks.mva

RuthLee Fjellredningsdukke for skred

er en treningsdukke tilrettelagt for å legges i en snøhule eller i met skianlegg for trening ute av redningspersonell/skipatrulje folk

Produktnummer: 1002002 Kategorier: , , , , Stikkord: ,

Beskrivelse

RuthLee Fjellredningsdukke for skred

er en treningsdukke som er tilrettelagt for å legges i en snøhule eller i et skianlegg for trening ute av redningspersonell/skipatrulje folk

Mountain Rescue Manikin ble opprinnelig utviklet i forbindelse med Scottish Mountain Rescue. Standard dukkene våre var for tunge til å kunne bæres opp på et fjell for å sette et treningsscenario for kroppsgjenoppretting etter et snøskred, så vi ble spurt om vi var i stand til å lage noe som passet til deres oppdrag.

Vi er glade for å kunne si at dette er oppnådd og Mountain Rescue-dukken er resultatet.

Dukken er laget av den samme flammehemmende polyesteren som brukes i politiets ballistiske/stikkvester, som typisk har 4 ganger styrke og slitestyrke enn P.V.C (materialene som er brukt tidligere) og er fylt med skum for å gi kroppens bulk og fasthet samtidig som den er lett og enkel å manøvrere. Dukken kommer også komplett med en ryggsekk som gjør at dukken kan brettes i to og enkelt transporteres.

Vi har nå integrert RECCO®-reflektorer i Mountain Rescue-dukken for å gjøre den til den eneste Avalanche Training Manikin i verden som bruker dette redningssystemet. RECCO®-reflektoren gjør et skredoffer søkbart for profesjonelle redningsmenn. Det er et supplement til en sender/mottaker, og RECCO®-detektorer brukes av redningsteam i over 800 skisteder over hele verden. For mer informasjon besøk www.recco.com.

Tilleggsinformasjon

Vekt 11 kg

Du liker kanskje også…